ilmaiset porno videot spermainen vittu

..

Isotissi sinkut helsinki

11.05.2018 Nuru-hieronta Hanko 0

isotissi sinkut helsinki

Henry Laasasta tämä ei yllätä: Esimerkiksi naistutkimuksessa keskitytään tutkimaan ihannetilannetta; sitä, millainen yhteiskunnan pitäisi olla, jotta se olisi tasa-arvoinen — naiselle. Laasasen mukaan tässä on osasyy siihen, miksi markkina-arvoteoria myös herättää niin voimakasta vastustusta. Argumentaatio ei tutkijan mukaan keskity siihen, onko teoria väärä, vaan siihen, millaisia tunteita se herättää. Se koetaan leimaavaksi ja sovinistiseksi. Naiset myös reagoivat miehiä voimakkaammin ajatukseen siitä, että rakkaus perustuisi tavalla tai toisella panos-tuotos -ajatteluun, Laasanen arvioi.

Sopivaa partneria etsivä voi etsiä tunteella, järjellä tai molemmilla. Joka tapauksessa laskelmoimme, vaikka emme haluaisi sitä myöntää. Mutta aivan yhtä hyvin nainen voi rakastua renttuun, koska tämä on naiselle psykologisesti tyydyttävin vaihtoehto. Silloin nainen maksimoi subjektiivisen hyötynsä, vaikka ei saisikaan samalla taloudellista turvaa tai statusta. Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää:. Jos sen sijaan sanon, että pieni, arka ja kunnianhimoton mies ei ole erityisen miehekäs, yksikään mies ei loukkaannu ja väitä, että olen väärässä, hän kärjistää.

Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista. Nopeimmin kasvaa lapsettomien sinkkunaisten määrä. Osa yksin asuvista ei kaipaa parisuhdetta tai yhdessä asumista.

Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään. Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää: Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa — kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy.

Netti loi miehille seksuaaliset kategoriat Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista: Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ? Markkina-arvoteorian perusteesejä Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla. Markkina-arvo ennustaa, kuinka tasokkaan partnerin henkilö kykenee hankkimaan.

Mitä lähempänä partnereiden markkina-arvot ovat toisiaan, sitä todennäköisemmin suhde kestää. Naisten seksisuhdemarkkina-arvot ovat selvästi heidän parisuhdemarkkina-arvojaan korkeammat. Naiset saavuttavat markkina-arvohuippunsa nuorempina kuin miehet. Miesten markkina-arvoissa on enemmän hajontaa kuin naisilla. Henry Laasanen Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää: Kommentit Kommentit Rahalla en ole Rahalla en ole ensimmäistäkään seurustelusuhdetta saanut käyntiin ja samanlaisia alle keskituloisia pätkätyöläisiä on jokainen seurusteleva tuttukin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Näin se menee omassa Näin se menee omassa tuttavapiirissänikin. Itse olen nainen, eikä minulle ainakaan ole koskaan ollut tärkeää, paljonko mies tienaa.

Tienaan itse rahani, eikä miehen tarvitse minua elättää. Ei tässä enää missään luvulla eletä! Jotain symboliikkaa löytyy Jotain symboliikkaa löytyy vaikkapa missihistoriasta: Tämä prosessi on huomattavasti lähempänä sääntöä kuin poikkeusta.

Tottakai tämä on vain ääriesimerkki, mutta osoittaa suuntauksen: Sama pätee luonnollisesti myös miehenpuoliin. Jos ulkonäkö on lähempänä Quasimodoa kuin George Clooneya, on valinnanvara aika rajattu, ellei peräti olematon. Paksu lompakko tosin auttaa merkittävästi. Tästähän löytyy pilvin pimein esimerkkejä. Oma markkina-arvoni on ja on ollut melko vaatimaton, joten olen tietoisesti valinnut yksinäisyyden. Huono itsetunto, fyysisten ongelmien lisänä, on avittanut päätöstä. Se, mitä olen olettanut ihmisten puhuvan "selän takana" on ollut määräävin tekijä harvoissa suhteissani, jotka olen itse katkaissut juuri tästä syystä.

Jos tyttöystävää ei kehtaa viedä työpaikan pikkujouluihin, on suhde tuomittu epäonnistumaan. Mielikuvittelen Mielikuvittelen jääkiekkoilijan parisuhde-elämää: Tilastot "vääristelevät" Tilastot "vääristelevät" hiphei, iso osa naissinkuista ovat jo "liian" kypsällä iällä.

En sano, että vanhuksille ei kuulu seksi, mutta nuoria naissinkkuja on selvästi vähemmän kuin vastaavia miehiä. Artikkelista pisti pahasti Artikkelista pisti pahasti silmään väite, että seksi kuuluu ihmisen perustarpeisiin, siinä missä vesi tai ruoka?

Ehkä jos on evoluutiossa eläimen tasolla eikä kykene hallitsemaan vaistojaan. Tosin BigBrother -tason ajattelumallilla ei yllätä. Itse näen asian niin, että seksin harrastaminen on ylin luottamuksen taso miehen ja naisen välisessä suhteessa. Ne jotka asiaa kiirehtivät, tai eivät sitä näin näe, eivät ole kykeneviä järkeviin, rakkautta ja läheisyyttä vaaliviin ihmissuhteisiin. Ja ikävä kyllä se näkyy, tai sitten näyttää siltä että ihmiset luottavat toisiinsa aivan liikaa ja aivan liian helposti.

Vahinkoja sattuu, sille ei voi mitään.. Mutta virhearvioinnit ovat täysin vältettävissä jos vain itsekunnioitusta löytyy. Jokainen tosin elää tavallaan, tämä on vain minun elämänkatsomukseni Ehkä ainakin osa näistä ikisinkuista elää elämäänsä normaalisti, toivoen kohtaavansa jotain aitoa, jotain jota ei baareista löydä.

Olen hänet jo onnellisesti löytänyt. Seksin ja sukupuolisuuden merkittävyyttä ihmiselle päivittelevät ja kyseenalaistavat useimmiten ne henkilöt, jotka ovat itse sen aidon ja ihanan jo löytäneet Kyllä se on elävällä olennolla yksi tärkeimmistä haluista, halusi sitä itselleen myöntää eli ei, tai mystifioi sen minkälaiseksi hengellis-sielulliseksi kokemukseksi tahansa. Tietysti libido hyrrää eri ihmisillä eri tahdilla, sekin on yksilöllistä - ja hyvin pieni vähemmistö on aseksuaalisia, eli ei hyrrää ollenkaan.

Todella mainiota, että osaat noin kertoa, kuka on soveltuva parisuhteeseen ja kuka ei. Ilmeisesti mielestäsi esimerkiksi sellaiset pariskunnat eivät ole soveltuvia läheisyyttä ja rakkautta vaaliviin ihmissuhteisiin, joissa toinen osapuoli ei halua seksiä yhtään tai haluaa tosi vähän, toinen tarvitsee sitä paljon, mutta käy luvan kanssa luotettujen henkilöiden luona puolisonsa tieten. Parisuhde on kunnossa, kukaan ei ole mustasukkainen ja suhde on kolmannella vuosikymmenellään kasassa.

On se mystinen kokemus, tuo seksi. Ihme juttu, että seksi on irrallistettu vakituisesta parisuhteesta. Menkööt seksinvonkaaja-at-ämmät maksullisiin, jos moraali ja lompakko antaa myöten.

Viimeisellä tuomiolla saavat kuulla kunniansa. Todella lapsellista ikään kuin syyllistää naisia siitä, etteivät rupea edes seksisuhteisiin näiden nyhverö-at-ämmien kanssa. Kunnon miehille on aina kysyntää, toistan: Arvasinkin, että joku täällä Arvasinkin, että joku täällä takuulla tuntee maailman ongelmien syyt. Voisi kuitenkin kuvitella, että itsekunnioitukseen pitää liittyä vähintään itsetuntemusta.

Jos vielä tarkemmin ajattelee, niin virheiden välttäminen on aika suuri ongelmakenttä. Jos se olisi kartoitettu, niin tuskin maailmassa enää virheitä tapahtuisikaan.

Tuo on täysin miesten oma Tuo on täysin miesten oma valinta jos eivät työskentele "haluttujen" ominaisuuksien eteen. Me naiset voimme tehdä valintamme ja niinhän me myös teemme, ei ole meidän vika jos jokin ylipainoinen, katkeroitunut "mies" ei tule valituksi.

Kerroppas miten voin Kerroppas miten voin kasvattaa lisää vartalon pituutta rahalla tai ilman , kun pituutta on kertynyt vähemmän kuin lähes jokaisen naisen ihannemiehen cm? Naisilla pituus tai tissien pienuus ei ole mikään este. Naisen pituus ei merkkaa suurimmalle osalle miehistä mitään ja tissejä saa isommaksi rahalla.

Ajatteles nyt vähän Itse olen senttinen, Itse olen senttinen, nuorempana olin ihan narukäsi ja nykyisin lievästi ylipainoinen, naama on niin keskitasoa kun olla ja voi ja tulot alle keskitason. Siitä huolimatta, kun ei käyttäydy kuin ruikuttava ääliö, seurustelusuhteita on ollut useampia, vuodesta yli kymmeneen.

Ei se mistään yksittäisestä seikasta ole kiinni, ne on tekosyitä. No itse olen No itse olen senttinen,että kyllä se pituus alkaa vaikuttamaan naismarkkinoilla,kun tarpeeksi alas mennään. Ei ole koskaan ollut suhteita,tosin kyllähän tuo elämä on muutenkin mennyt päin helvettiä.

Ei se kuule niin mene että kaikki on ratkaistavissa kirurgin veitsellä. Silikonit ovat kallis operaatio, jossa on aina omat riskinsä. Entäs jos nukutuksessa menee jotain vikaan ja päätyykin ruumiiksi.

Se on iso riski, moni fiksu nainen jättää sen ottamatta. Ja mitä tulee miesten pituuteen, maailma on täynnä meitä lyhyitä naisia jotka mielellämme päädymme yhteen lyhyen miehen kanssa sillä jatkuva taivaisiin tähyäminen on hankalaa ja jos pusun antamiseksi tarvitsee jakkaran alleen, ei sekään kovin kivaa ole.

Minä olen lyhyt nainen ja minua on aina viehättäneet lyhyet miehet. Eli kuten huomaat, kaikki naiset eivät todellakaan halaja pitkiä miehiä. Joo, enpä ole ylipainosta Joo, enpä ole ylipainosta koskaan kärsinyt. Onneksi meidän yksin jääneiden luusereidenkin äidit ovat näitä valikoivia naisihmisiä. Kun ympäri käydään, yhteen tullaan. Omaa poikaansa kun ei voi nainenkaan valita, oli luuseri tai ei. Jos puhuu elämästään noin, ei Jos puhuu elämästään noin, ei ole ihme, ettei naista löydäkään.

Tuo on todella säälittävää! Mitäpä, jos alkaisit korostaa hyviä puoliasi. Tuo epäsuhta tässä onkin Tuo epäsuhta tässä onkin juuri ongelma, koska naisilla on ylivalta partnerin valinnan ja vaatimusten suhteen. Mies pärjää vain, jos on ominaisuuksiltaan naisten arvostama tai on tarpeeksi kykyjä hankkimaan, ja jos ei ole kumpaakaan, niin on hänen korjattava puutteelliset puitteensa, jotta olisi "riittävä".

Naisilla on taas tässä kulttuurissa varaa valita ja usein käykin niin, ettei "riittävän hyviä" ehdokkaita ole enää jäljellä. Feministien mielestä naisen ei tule tarvita olla "tarpeeksi feminiininen" ominaisuuksiltaan ollakseen kelvollinen, mutta meillä ei ole tarpeeksi "maskulinistejä", jotka puolustaisivat miehen oikeutta olla riittävä omana itsenään.

Koska naisella on suurempi seksuaalinen valta, miesten ja naisten välinen suhde ei ole tasa-arvoinen. Kaikista tähän otsikkoon Kaikista tähän otsikkoon vastanneista naisista sinä olet ainoa, jonka kanssa en ikinä lähtisi ulos.

Toivon, että et koska löydä pysyvää miestä itsellesi. Eli sinun mielestä miehen kuuluu täyttää vaikka mitä kriteereitä, mutta naisen ei ilmeisesti tarvitse muuta tehdä kuin olla suht normaalin ihmisen näköinen? Voittehan te tehdä Voittehan te tehdä valintojanne, mutta rima se meillä kunnon miehilläkin on. Luonteensi perusteella karkotat kaikki kunnon miehet, ja jäljelle jää vain sakka.

Nykyisin olen naimisissa, tuntuu että ravintoloissa sormuksen nähdessään akat alkavat ruikuttaa perään enemmän, kuin ennen. Kait se naisten perusluonne on, jos joku asia on haluttu, alkaa haluta sitä itsekin. Eipä tuohon ylipainoa Eipä tuohon ylipainoa vaadita, riittää kun olet kunnollinen, etkä perseilemällä hae huomiota. Naiset ovat pilanneet Naiset ovat pilanneet maailman. Tämä maailma on sairas, Tämä maailma on sairas, irtisanoudun kaikesta.

Parisuhteetkin nähtävästi jonkinsortin huutokauppaa. Ainoastaan näiden Laasasen Ainoastaan näiden Laasasen insinöörifanipoikien mielestä. Todellisen maailman kanssa tällä on aika vähän tekemistä, kunhan asperger-logiikalla pitää saada selitys sille, miksei irtoa. Voinet kertoa, miltä osin Voinet kertoa, miltä osin laasaslainen maailmanselitys on mielestäsi virheellinen.

Parikymppisenä sinkkunaisena Parikymppisenä sinkkunaisena kaipaisin kyllä kovasti kumppania. Kelpuuttaisin sellaisen itselleni melko heppoisin perustein vailla kovia kriteerejä; tahtoisin vain, että mies olisi samanlainen ja -tasoinen kuin minä itse. Eli naamasti ihan kivan näköinen, kropaltaan hyvässä timmissä kunnossa, elämäntavoiltaan terveellinen, korkeasti koulututettu tai korkeakoulussa opiskeleva, sosiaalinen, ulkonäöstään huolta pitävä ja myös mieleltään terve Hetkinen, vaatimukseni taitavat sittenkin olla aika kovia.

Ainakin keskivertojen ikäisteni suomalaismiesten tason huomioon ottaen. Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Toggle navigation Tilaa Seiska. Lähetä juttuvinkki ja tienaa tonneja! Tilaa Seiska Lue Digilehteä. Masennuksestaan avautunut Sampo Kaulanen turruttaa itseään alkoholilla: Oho, jenkkiräppäri Tygan musiikkivideolla esiintynyt suomalaiskaunotar esittelee täydellistä vartaloaan alasti - katso!

Ruokakaupasta löytyi hylätty alligaattori! Näitä luetaan juuri nyt. Venäläismalli pornoili pupunaamiossa ja nahkatakissa rannalla - intoutui kuvausten lopuksi poseeraamaan yläosattomissa! Värisevät alusvaatteet saavat naisetkin innostumaan World Cupista - katso video!

Isotissi sinkut helsinki -

Esimerkiksi kielikursseille espanja on tyypillinen kurssi, jossa on sekä miehiä että naisia. Arkadianmäen herrat, kreikkalaiset tai maahanmuuttajat kahmivat valtion rahoja, eikä kansalle jää mitään, vaikka kyse olisi kuinka pienistä summista kansantaloudellisesti katsoen. Siitä ei saanut mitään irti, mikä oli vähän harmi, kun se oli kuitenkin aika söötti", valitteli Heidi. Kokonaisuutenakin Anu vaikutti sellaiselta perustytöltä, joita kaduilla näkee päivässä tuhat", arvioi Henkka, jonka suurin huoli oli edellisenä iltana löytynyt vaatekaapista. Ei se mistään yksittäisestä seikasta ole kiinni, ne on tampere escorts alastonkuva galleria. Sinkkutapahtumat Helsingissä on paljon sinkkutapahtumia — ainakin verrattuna muuhun maahan. Flaksijussi — pari peruutuspaikkaa — päivälippuja saatavilla Taru härmälä: Moni ei kuitenkaan löydä kumppaniaan työpaikaltaan, sekä baarireissutkin saattavat vähentyä iän myötä, isotissi sinkut helsinki. Hetkinen, vaatimukseni taitavat sittenkin olla aika kovia. Free miia nuuttila porno vaatteita iso pillu saa isoa munaa. Kyllä jokainen mies mieluiten ottaisi sen seksikkään parikymppisen kisun ja niitä tuolla terasseilla kuolataan ja kytätään.

Flaksijussi — pari peruutuspaikkaa — päivälippuja saatavilla Taru härmälä: Flaksijussi — pari peruutuspaikkaa — päivälippuja saatavilla Varpu: Flaksijussi — pari peruutuspaikkaa — päivälippuja saatavilla Sari: Flaksijussi — pari peruutuspaikkaa — päivälippuja saatavilla Yayita: Flaksijussi — pari peruutuspaikkaa — päivälippuja saatavilla. Uusimmat bloggaukset Juhannustaikoja Tapahtumat Flaksijussi - pari peruutuspaikkaa - päivälippuja saatavilla pe Log in with your credentials or      Create an account.

Flaksijussi - pari peruutuspaikkaa - päivälippuja saatavilla Aurinkolampi, Espoo. Juhannusmatka Saarenmaalle Saarenmaa, Kuressaari. Vuohijoogaa ja flowta Flaksijussi Aurinkolampi, Espoo. Mummotunneli Raffaellon Terassi, Helsinki. Noidenko kanssa vietän koko illan Kuka heistä on minun parini? Pitäisikö tässä nyt iskeä silmää tai lipoa huulia? Viimeisenä, 10 minuuttia myöhässä, seurueen esikoinen, Jani eksyi paikalle. Miehellä oli maailmanmiehen elkeet ja homma hanskassa alusta saakka.

Joonas keksi ehdottaa tunnelman vapauttajaksi kurkun kostuketta. Olin odottanut muutamaa isotissistä narutoppiblondia. Ihmettelin myös, kuinka pienikokoisia miehet olivat", sanoi Heidi, joka oli nimenomaan toivonut matkakumppaneiksi pitkiä miehiä. Kuvittelin häntä siis parikseni. Kokonaisuutenakin Anu vaikutti sellaiselta perustytöltä, joita kaduilla näkee päivässä tuhat", arvioi Henkka, jonka suurin huoli oli edellisenä iltana löytynyt vaatekaapista. Mukaan piti ottaa ainakin viidet vaihtovaatteet.

Voisiko hän olla minulle a sopiva, b epäsopiva. Anu puolestaan oli joukosta selkeästi parhaimman näköinen", kommentoi Joonas, joka väisteli kysymyksiä ja kertoi ympäripyöreästi lähteneensä matkaan ilman toiveita. Koko miesporukka vaikutti viehättävältä", kertoi Katja, joka lupasi pakottaa joukkion karaoke-estradille kanssaan. Ei valikoima pahalta näyttänyt", Jani kertoi. Laivalle saavuttaessa sinkut totesivat kukin tahollaan tarvitsevansa rohkaisuryypyn - jos toisenkin.

Siispä tie johti humppabaarin punaisille plyysisohville, jossa hakukaavakkeessa vilkkaaksi itseään kuvaillut porukka istui ojennuksessa ja hiljaa kuin ala-astelaiset luokkakuvassa. Alakoululaista vaikutelmaa lisäsi se, että tytöt istuivat puolikaarenmuotoisen sohvan toisella ja pojat toisella puolella. Eikä kukaan sanonut mitään, kunnes tytöt alkoivat kuiskutella toisilleen. Seisovassa pöydässä tunnelma alkoi silmin nähden vapautua, muttei kukaan sinkuista edelleenkään muistuttanut tv-sarjoissa nähtyjä hahmoja: Hanasta laskettu laatuviini alkoi tehdä tepposiaan, eikä ryhmä sinkkuja muistanut edes syödä.

Sen verran jännitti, ettei seisovassa pöydässä kehdattu pyörähtää kuin kerran — maksimissaan kahdesti. Siitä ei saanut mitään irti, mikä oli vähän harmi, kun se oli kuitenkin aika söötti", valitteli Heidi. Seisovassa pöydässä sillä heitti viini kuitenkin niin lujasti lettiin, että päätin jättää sikseen", Henkka tilitti myöhemmin discossa. Ilta jatkui seisovasta pöydästä karaokesaliin. Katja lauloi vapautuneesti Satumaan tangoa eläkeläispariskuntien tanssiessa poskivalssia sen tahdissa.

Janin taktiikka oli läpinäkyvä: Anun kanssa kyllä meni pidempään. Ulkopuolisten silmissä homma näytti tyylipuhtaalta taklauksen yritykseltä. Jos olisi tahtonut pokata, taktiikka oli vähän heikko, sillä se jutteli vain vanhoista tyttöystävistään", Anu kommentoi. Muutaman lisädrinkin jälkeen painuttiin kannelle ottamaan ryhmäkuvia laskevan auringon valossa. Saiko sen aikaan juoma, alkujännityksen purkautuminen vai puhdas narsismi, mutta hetki sitten tikku pyllyssä istuneesta porukasta kuoriutui malliporukka, joka viuhtovasta tuulesta ja kevätflunssariskistä välittämättä poseerasi valokuvaajalle antaumuksella.

Ensin tytöt, sitten pojat, sitten kaikki, sitten taas tytöt, sitten jokainen vuorollaan, sitten parikuvia… Eniten filmiä paloi Joonaksen ja Anun yhteiskuviin. Joonas osoitti kiinostusta Anun suuntaan, eikä Anukaan vastaan pannut. Kannella touhua vierestä ihmetellyt poikaporukka veikkasi, että "täällä otetaan varmaan jotain levyn kansikuvia". Janiin ja Henkkaan verrattuna se oli eniten mun tyylinen ja miehistä parhaimman näköinen. Henkka puolestaan vaikutti ihan liian nuorelta.

Jani oli persoonallinen, mutta ei mun mieleen. Ulkoisesti Katja täytti vaatimukset täysin — se oli joukosta kaikkein kaunein, mutta kuitenkin mua kuusi vuotta vanhempi. Vaihtoehdoksi jäi siis Heidi, mutta mun mielenkiinto laski sitä mukaan, kun Heidin humalatila nousi. En kuitenkaan kiinnostunut kenestäkään. Anun kanssa juteltiin pitkään valokuvauksesta. Ihmettelin kyllä vähän, että kuinkas ne on mulle niin nuoren valinneet.

Alussa kundit piti meihin vähän hajurakoa. Etenkin Katjalla ja Heidillä homma näytti jopa vähän riistäytyvän käsistä. Humppadiscossa tangot vaihtuivat illan edetessä kasarimusiikkiin. Eläkeläispariskunnat siirtyivät sinkkujen alta hytteihinsä.

Kuka tallusti kenenkin perässä? Tarjosiko Jani suurieleisesti drinkkejä naisille? Paljastuiko Katja maineensa veroiseksi flirttailijaksi? Missä Henkka ja Heidi olivat yötä? Ilman rohkaisua sinkut olivat kipsissä. Rohkaisun jälkeen he olivat hetken aikaa vedossa, kunnes hytissä otettu tiukka viina alkoi tehdä kiusallisia temppujaan. Heidi vaihtoi päälle lyhyemmän mekon ja Katja asetteli Heidin kutreille pienen kruunun.

Yökerhossa Heidi nojaili vuoroin Janin, Joonaksen ja Henkankin olkapäähän. Taisivat Heidin hampaat jossakin vaiheessa upota Henkan korvalehteenkin. Mies itse sai porukasta tarpeekseen ja suuntasi discoon. Niinhän siinä kävikin, että joukon juniori löysi tiensä hyttiin vasta aamukahdeksalta. Minne joutui karaokekuningatar Katja?

Anu oli vähän vinkannut olevansa kiinnostunut siitä. En löytänyt miestä, enkä kohta koko sinkkuporukkaakaan, jota lähdin etsimään hytistä. Sinne sitten rojahdin sängylle: Juu, ja lehmät lentää. Aamuyöllä Anu, Joonas ja Jani istuivat vielä hytin vieressä käytävällä parantamassa maailmaa… kunnes Joonas hyytyi teerenpelin loppumetreillä ja rojahti lattialle - toinen silmä auki, toinen kiinni. Anu ja Jani kantoivat samurain hytiin ja painuivat lopulta omiin sänkyihinsä itsekin.

Eikö kellään sitten tärpännyt?

0 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *