ilmaiset porno videot spermainen vittu

..

Suihinotto vinkkejä iso mulkku

07.01.2018 Aikuinen Nokia 3

suihinotto vinkkejä iso mulkku

Voit ottaa itseltäsi hieman peittävimpiä vaatteita pois ja näyttää paljasta pintaa. Miehen housuja ei tarvitse riisua ennen kuin pullotus alkaa selkeästi tuntua etumuksessa.

Kaikki alkaa yhteyden luomisesta. Mies käy kuumana ja turhat vaatteet on saatu jo riisuttua, mutta ennen kuin edes lipaiset munaa kielelläsi tai hyväilet sitä huulillasi, katso miestä syvälle silmiin. Näytä siltä, että oikeasti haluat ottaa munan suuhusi. Miehellä ei ole kiire laueta. Eikä sinullakaan pitäisi olla kiire saada häntä ejakuloimaan. Aloita siis mieluummin liian hitaasti kuin liian nopeasti. Vieritä sormeasi hitaasti edestakaisin pitkin kullin alapuolta tai kivekseltä toiselle.

Voit vaikka taputtaa kullia kevyesti ja katsoa miten mies reagoi. Kaikki kiusoittelu tuntuu hyvältä. Hyväile vielä kärkeä huulillasi ja katso miestäsi ennen kuin sujautat sen kokonaan sisään. Hyvä suihinotto sisältää myös hieman käsipeliä. Sinun ei tarvitse koko ajan runkata miestä, mutta jos haluat tarjota todellista nautintoa, otat hitaan aloituksen jälkeen kädet mukaan ja sivelet niillä ensin miehen kiveksiä ja välilihaa. Voit kevyesti hieroa hänen sisäreisiään.

Jos miehellä on iso penis, kannattaa ottaa molemmat kädet mukaan. Näin saat varresta puristavan otteen pidemmältä matkalta ja voit keskittyä terskaan suullasi.

Mitä enemmän sylkeä, sen parempi. Suurin osa miehistä ei nauti mistään kuivasta — ei käsihommista, suihinotoista eikä kuivasta penetraatiosta. Etenkin, jos käytät paljon käsiäsi, muista välillä kosteuttaa penistä syljelläsi. Hampaat tarjoavat hyvän lisäpaineen, mutta älä ikinä käytä niitä sellaisinaan peniksen vartta vasten. Suusi tulee olla juuri sen verran auki, että ylähampaat eivät raavi penistä verille.

Voit peittää ne kevyesti huulillasi. Vastaavasti alahampaat kannattaa peittää työntämällä kieli niiden päälle. On totta, että osa miehistä saattaa nauttia myös näykkimisestä ja hampaiden käytöstä. Jos haluat pelata varman päälle, otat suihin ilman hampaita. Näin vältät kivuliaat onnettomuudet. Kiusoitteluvaiheessa voit käyttää kieltäsi munan nuolemiseen.

Etenkin alapinta varsinkin juuri terskan reunalta on herkkä ja kieli tuntuu siinä hyvältä. Minun penikseni halkaisija on 4,7cm, eli jos ymp. Mutta mutta, kun se ei ole lähellekään sitä, eli on noin 12,5cm. Ja näin on likipitäen kaikilla miehillä. Eli kyllä tämä nic geboomz on oikeassa siinä mitä hän väittää. Lol, ethän suunnittele taloja meidän kaupungissa, ethän?

No ok, trollasit toki ;. Ootko nä ihan jurpo? Penis ei vtu oo sylinteri, harvalla on penis yhtä korkea kuin leveä, liekö kellään. Whoopi Goldberg ehkä pystyisi, sillä on elokuvissa näkemäni perusteella kookas suuvärkki. Tällä palstalla kaikki keskenkasvuiset näyttävät luulevan, että halkaisijalla tarkoitetaan leveyttä. Tämä selittää tietysti senkin miksi täällä rehvastellaan kalun paksuudella.

Eka vinkkinä että älä narraa sen kokoisa kullia ei löydy ja se on fakta, 20cm. Itselläni on samantyyppinen pulma, melani on puoli metriä pitkä ja 20cm paksu. Muijat joskus valittaa, että sattuu, mutta mä vaan rynkytän. Suuseksissä hauskinta on, kun puolen littran lastini peittää muijan koko pään, niillä tarvii olla pilli käsillä, niin ne voi hengittää, kun tulen.

Kaikenlaisia tarinoita sitä saa lukea. Halkaisijaltaan 10cm ja pituudeltaan 30cm muna. Sehän on samaa kokoluokkaa kuin 1.

Pullolla ei tosin halkaisijaa kuin 9cm eikä pituuttakaan ihan 30cm mut aika lähelle kuitenkin. Nyt meni maailmanennätys uusiksi. Jonah Falcolla on maailman isoin penis. Hänen peniksen ympärysmitta on 16cm. Keskustelun aloittajan miehen peniksen ympärysmitta on 31,4cm eli tuplaten. Aika reilusti menee ainakin tämä ennätys uusiksi. Eikä hän jää Jonah Falcolle pituudessakaan kuin 4cm. Niin se vaan taitaa mennä jos on iso muna niin se on aina jostain muusta pois. Minun mieheni penis mhtuu hyvin suuhun ja nieluun ei tuota ongelmia.

En tie loppuun saakka silloin vain penis jää seisomaan. Täytyy sanoo että maistuu muuten tosi suonikkaan hyvälle. Viimeksi viime yönä otin suihin kolme kertaa omalta ukoltani. Mitä enemmän sen mehukkaampi se penis on. Vastaa alkuperäiseen viestiin Kuinka ottaa suihin tosi ISO kulliselta mieheltä? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Suihinotto vinkkejä iso mulkku -

Tämä kuulunee joukkoon palstan surkein trolli. Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Peppuseksi on täysin poissuljettu, sillä siinä kirjaimellisesti repeisivät paikat. Myös miehisen elimen makua on yritetty aikaisemmin määritellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? suihinotto vinkkejä iso mulkku

3 Responses

  1. suihinotto vinkkejä iso mulkku says:

    -

  2. suihinotto vinkkejä iso mulkku says:

    -

  3. suihinotto vinkkejä iso mulkku says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *