ilmaiset porno videot spermainen vittu

..

Vanhempi nainen etsii nuorta miestä nainen panee

04.01.2018 Aikuinen Lieksa 3

vanhempi nainen etsii nuorta miestä nainen panee

Puumanainen-termi saattaa olla jo hitusen ylikulunut, mutta minkäs teet, kun nuoremmat miehet sen kun tuuppaavat pitämään vanhempia naisia — jopa 10, 15 tai 20 vuotta vanhempia — äärimmäisen puoleensavetävinä.

Deittivalmentaja Ronnie Ann Ryan listasi viisi syytä, miksi noin vuotiaat miehet haluavat tapailla yli vuotiaita naisia. Itsetuntemus tuo myös itsevarmuutta, mikä puolestaan on hyvin puoleensavetoavaa. Itsevarmuus on yksinkertaisesti seksikästä! Itsevarma nainen ei ole takertuva, avuton tai epätoivoinen. Eletty elämä on opettanut ja koulinut, eikä elämää kokenut nainen kaipaa niin paljon yltiömäistä ja ylitsepursuavan imelää huomiota mieheltä.

Vanhemman naisen kanssa on helpompaa ja rennompaa viettää aikaa, kokeilla kaikkea uutta, matkustaa, käydä ulkona ja niin edelleen. Vanhemmat naiset näyttävät tänä päivänä nuoremmilta ja seksikkäämmiltä kuin koskaan, kiitos oman itseensä panostamisen ja huolenpidon. Naiset panostavat ulkonäköönsä iästä riippumatta; yli vuotiaana ei verhouduta harmaaseen perunasäkkiin ja jäädä kiikkustuoliin kutomaan villasukkia odottamaan kuolonviettiä. Naiset panostavat liikuntaan, hyvin istuviin vaatteisiin, hiuksiin, ihonhoitoon, meikkiin, jotkut jopa botoxiin.

Jotkut sanovatkin, että viisikymppinen nainen on uusi kolmekymppinen! Miestä viehättää vanhemman naisen itsevarmuus, kokemus ja ulkonäkö. Elämänkokemuksen myötä yli vuotias nainen on saattanut kerätä myös rutkasti kokemusta vällyjen välissä. Nuoremmat miehet kokevat tämän jännittäväksi ja kaipaavatkin "kokenutta kouluttajaa", joka ei arkaile kertoa mistä nainen todella tykkää.

Vanhemmilla naisilla vauvakuume on taltutettu, biologinen kello on hiljentynyt, joka saattoi veivata kovimmillaan ikävuoden tietämillä. Tämä vetoaa myös vallattomiin nuoriin miehiin, jotka eivät halua asettua aloilleen ja suunnitella perheenlisäystä mielitiettynsä kanssa. Tämä pari on valmis pitämään hauskaa ja nauttimaan vain toisistaan. Varaudu kuitenkin siihen, että tällaisesta miehestä on vain iloa lyhyelle romanssille. Alttarille hän ei sinua vie.

Iän ja kokemuksen myötä olet myös paljon viisaampi. Tämän myötä vanhempi nainen osannee suhtautua elämään ilolla, kuten myös nuorempaan miesseuraan: Vanhempi nainen osaa myös nauttia nuorten miesten huomiosta täysin rinnoin ilman suuria odotuksia yhteisestä tulevaisuudesta. Naiskirjailija löysi nuoremman miehen: Vonkaaminen ei kuulu puumanaiselle! Vanhempi mies on ylivoimaisesti paras rakastaja!

Puumabuumi miellyttää naisten lisäksi myös miehiä. Puumanainen — ja ylpeä siitä! Lue kirja-arvostelu Hiirestä Puumaksi -teoksesta: Puumanaisen ajatuksista on apua kaikille. Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä.

Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi.

Osa miehistä kaipaa turvallista äitihahmoa, jolta saa hoivaa ja huolenpitoa. Osa kokee, että vanhemmat naiset ovat itsevarmoja, joten heidän kanssaan voi ottaa rennommin. Kolmanneksi syyksi nousi vanhempien naisten estottomampi suhtautuminen seksiin. Minulla tuo meni toisin. Kun olin vuotias, minulla oli 10 vuotta itseäni vanhempi avovaimo. Nyt vuotiaana minulla on 14 vuotta vanhempi aviovaimo. Ehkä alitajuisesti etsin äitihahmoa, muusta ei voi olla kyse.

Vanhempi nainen osaa ottaa miehen tunteet paremmin huomioon. Häneltä saa hellyyttä ja rakkautta ilman teeskentelyä. Nautin siitä, kun kumppanini huolehtii vaatteistani ja pitää huolen siitä, että syön terveellisesti. Hän on myös kannustanut minut urheilemaan. Olen parikymppinen mies, jolla on nelikymppinen naisystävä.

Naiseni ymmärtää minua ja jaksaa kuunnella huoliani. Hän on minulle rakastajatar, ystävä ja jonkinlainen äitihahmo. En voisi kuvitellakaan suhdetta itseni ikäisen naisen kanssa.

Tarvitsen naisen, joka haluaa aidosti pitää minusta huolta. Raha ja asema voi joillekin olla Se Juttu, mutta itselläni ei pokka veny hoitojeni elätettäväksi ryhtymiseen. Yksi kiinnostava piirre puumissa on, että he osaavat pistää suhteen poikki korrektimmin ja ystävällisemmin kuin nuoremmat, jotka vaan lakkaa pitämästä yhteyttä, kun homma ei enää kiinnosta tai pupu menee muuten pöksyyn miehethän harrastaa tätä tietysti myös, joten lienee ennemmin ikä- kuin sukupuolisidonnainen juttu.

Minua kiinnostaa naisessa A itsevarmuus B oman itsenäisyyden tiedostaminen ja näistä seuraava C luonteva oman seksuaalisuuden vapautunut toteuttaminen. Tämmönen itsevarma, emansipoitunut, omilla aivoillaan ajatteleva nainen, jollaisia useimmat puumat ovat, on aivan käsittämättömän seksikäs. Periaattessa nuorempi nainen voi kompensoida em. Nuori nainen, jolla on em. Ihmisen ikä ei automaattisesti ole kääntäen verrannollinen seksuaalivetovoiman kanssa. Mummottelu ja kehdonryöstöttely on kaappipuritaanien pelkoa siitä, että jollain toisella saattais olla jonkun muun kanssa joskus jossain jotain kivaa.

Ei ole meikäläistä ennen nuoremmat kiinnostanut, mutta nyt alkaa nyppämään kerta päivässä ja iik,et kai sä nyt lisää halua asenne ja kaavoihinsa kangistuneet yli nelikymppiset, ääh, kun kaikki aina sitä samaa ja yleensä huono seisokki, vatsa, ylipaino, alkoholi ongelma, lapset joka toinen viikonloppu, exä lykkäämässä pentuja hoitoon tms.

D En minä ainakaan. Joten jos löytyy nuori lapseton poju, joka elättää itsensä, miksi en voisi myös olla suhteessa: Erinomainen, ja lupaava ulosanti Sinulla 2cents. Nyt saat taman puuman pisteet kotiin. Saat myos yhteystietoni, jos haluat. Eihan puuma-nuorempi mies-kuviossa tarvitse olla kummallista hyotyasettelua ja -aspektia. Parhaimmillaan kuvio on tasapainoinen ja -arvoinen seksuaalinen ihmissuhde. Itse olen seksikas kolmeseiska, ja minua masentavat jatkot, jotka eivat jatku koko yota.

Omanikaiseni miehet ovat uupuneita ja liian mukavuudenhaluisia vassykoita, vaikka toki poikkeuksiakin loytyy. Itselleni ideaali on seitseman "kohtaamista" yossa. Jos "kohtaamiset" jaavat yhteen, ja nukkuminen kiinnostaa enemman, ei kanssani tarvitse ehdottaa seuraavia deitteja. But they always keep coming back.

Taidanpa minäkin kokeilla nuorempaa miestä. En ole etsinyt nuorempaa miestä vaan nuoremmat miehet ovat yrittäneet iskeä minua. Vielä en ole kokeillut, mutta harkinnassa on ollut Kuten pumainfrench totesi jos "kohtaamiset" jäävät yhteen kertaan ja nukkuminen kiinnostaa enemmän, niin ei kiitos.

Tässä keskustelussa hieman häiritsee se, että se pyörii seksuaalisuuden ympärillä - ikään kuin puumanaisen ja nuoremman miehen välisessä suhteessa olisi pelkästään kyse seksistä. Ei, kyllä kyse voi olla - ja usein onkin - myös ns. Jotkut epäkypsät pojut eivät ehkä vaan kehtaa myöntää, että viihtyvät joka mielessä paremmin vanhemman naisen kanssa. Ja jos ikäeroa on vähän nainen ehkä 38 v ja mies 31 v niin eihän koko eroa välttämättä edes huomaa, sillä puumanaiset ovat juuri niitä upeita naisia.

Kuka tahansa älykäs mies tahtoo mieluummin sellaisen kuin jonkun tirskuvan pissiksen! Toivottavasti täällä Suomessa mennään samaan suuntaan!

Haluaisin viela lisata, etteivat puumatkaan taysin kriteereitta kay nuorten miestensa kimppuun. Usein kuulee, etta ns. Kuten niin usein elamassa, kukin saalistaa omassa sarjassaan, ja varmaan aidinpoikia ja paamaarattomia vassykoitakin paatyy ns. Itse kelpuutan kuitenkin seuraani vain sellaisia nuoria miehia, joita voisin itse deitata oikeassa elamassa, jos olisin nuorempi. Usein olenkin ilokseni voinut todeta, etta nama puumista kiinnostuneet nuoret miehet ovat alykkaan uteliaita ja elamasta aidosti innostuneita yksiloita, usein alykkoja, joita yksinkertaisesti kiinnostaa kehittyminen taidokkaaksi rakastajaksi.

Ja joista viela eraana paivana tulee erinomaisia aviomiehia omanikaisilleen naisille. Toivottavasti nama naiset silloin ansaitsevat kyseiset elamannautiskelijat. Olen myös puumanainen ja valitsen aina itse seurani - eikö se juuri olekin puumamaisen itsevarmaa?

Mutta saanko kysyä miksi et itse halua nuorta älykästä miestä vaikka jopa aviomieheksi, miksi "kasvatat" heitä omanikäisilleen naisille? Vai onko kyse siitä tavallisesta, et ole ollut tarpeeksi kiinnostunu kenestäkään - sori utelu, mutta kommenttisi pitää yllä sitä myyttiä, että näistä ei ole "tosisuhteisiin" asti.

Kuitenkin ystäväpiirissäni on monta onnellista may-december-avioliittoa! Kysymyksesi on kiinnostava, ja olenkin sita joskus mietiskellyt. En tosin kovin vakavissani. Totuus on kuitenkin hyvin yksinkertainen. Naista sinansa niin hurmaavista nuorista miehista puuttuu se X-factor, se jokin, jota saa vain ian ja kokemuksen karttuessa. Vanhemmissa miehissa on kuitenkin useammin sellaista sosiaalisissa tilanteissa ilmitulevaa finessea, jota en ole nuorissa poikasissa tavannut. Normaalista varakkuudesta ja vakiintuneista urakuvioista puhumattakaan.

Koiranpentumainen innokkuus on valloittavaa, kun sita saa annostella kulloinkin haluamansa maaran. Taidan olla haluton seuraamaan lahelta nuoren miehen hyvin toivottavaa sinkoilua niin ura- kuin ihmissuhdemaailmassakin. Vaikken koe olevanikaan vanha, vaan seksikas ja haluttava nainen parhaassa iassa, arvostan vakaita pysyvia rakenteita, vaivatonta jos sellaista on parisuhdetta, jossa kokee voivansa ennakoida tulevaa.

Nuoren kundin sparraajaksi minulla ei ole kiinnostusta. Upeaa kuitenkin kuulla, etta kuvio voi toimia. Itseasiassa tunnen tallaisia pareja minakin. Naissa parisuhteissa on tullut esille myos sellainen seikka, etta vaimo on usein se vahvempi osapuoli, ja kun itse olen mieluummin se heikompi astia ; , vaikka vain roolin tasolla.

Kauempaa on mukavaa seurailla tahdenkin lentoa. Kiitos vastauksesta, joka oli hyvin mielenkiintoinen! Koska useat elleivät kaikki vanhemmalta mieheltä toivomasi piirteet ja asiat ovat tismalleen samoja, joita nuoret miehet arvostavat puumissa Monien mielestähän nuorista naisista puuttuu juuri se tekijä-X ja he ovat rasittavan ennakoimattomia liikkeissään.

Mutta onneksi löytyy näitä pareja, jotka haluavat ikäerosta huolimatta samoja asioita ja sopivat toisilleen niin hyvin, ettei siinä tarvitse ikää kysellä. Hassua, mutta juuri tätä kirjoittaessani kuulin televisiosta mainoksen elokuussa alkavasta Puumanainen-sarjasta! Eikun sitä kaikki seuraamaan ja Cityyn loppukesästä kommentoimaan Nyt vuotiaana miehenä ja jokin aikaa sitten suhteesta eronneena olen alkanut enemmänkin fantasioimaan tällaisesta asetelmasta.

Minua on aina erityisesti kiinnostanut aidosti naiselliset itsestään huolta pitävät naiset, joista huokuu terve itsevarmuus ja joilla on "kyky kantaa itsensä".

Haluan naisen nuoren tai vanhemman tietävän mitä haluaa ja olevan valmis ottamaan sen. Harmikseni parikymppisistä suurin osa on vielä auttamatta pihalla siitä, keitä ovat ja mitä haluavat.

Olisi mahtavaa löytää joku avoin nainen ja tutustua häneen. Voitaisiin toteuttaa yhteisiä fantasioita nuoruuden innolla ja mieli virkeänä, vaikkapa luontopuuhastelut taikka esim. Uskoisin, etteivät "puumat" takerru rakkaussuhteeseen, vaikka suhde olisi silti kunnioittava, rehellinen ja lämminhenkisen välittävä. Jos kiinnostaa vaihtaa kuulumisia koulutetun, urheilullisen, kunnollisen ja helposti koko yön kesto-ominaisuudet omaavan nuoren miehen kanssa niin ota yhteyttä!

Olen 18v poika, mies, miten kukin sen tulkitsee. Olen käynyt vuoden verran jo töissä, joten elämäntapani ja kokemukseni ovat "huomattavasti pidemmällä" kuin vielä koulua käyvien ikätoverieni. Tätä touhua olen harrastanut jo 17v: Nimenomaan se itsevarmuus ja älykkyys, kokemus, niitä minä naisessa rakastan. Samanlaista läheisyyttä ei oman ikäisiltäni naisilta voi saada, ei ainakaan omalla kohdallani. Usein minua luullaan vuotiaaksi, käyttäytymiseni ja luonteeni ansiosta.

Olisi upeaa tutustua syvällisemmin n. Kuten kuvastas näen, olet ruma ja varmasti minulle katkera kun ei itselläsi ole ollut yhtä upeita kokemuksia: Olet oikeassa siinä että en halua sitoutua. Se ei sovi minulle, kantapään kautta on huomattu. Älä kuitenkaan pura minuun katkeraa vihaas, vaan tee asialle jotain, ei ne naiset marisevia miehiä haluva: Hmm, nuoret pojut kovasti piirittää: D Ei vaan kiinnosta äidin rooliin joutua, tyyliin, passaa ja maksa kaikki.

Muutama söötti viestittelee, katsotaan ;D sanoi lääkäri Lifemocker ja muut ihme angstailijat, mitä se kenenkään maksaa kaivaa kuka nussii ketäkin ja mistä syystä, eiköhän se ole jokaisen ihan oma asia, kunhan ei sekaannu alaikäisiin, sukulaisiin ja kansantanssiin ;D Ihme moralisteja jessus. Olen pari kertaa sätissä juttuttanu lähes 40v miehiä jotka ovat parikymppisestä asti harrastaneet vai puumia.

He ovat perheettömiä ja metsästävät yhä - pysyvyyttä elämään ei tahdo löytyä. Tämä vaan tiedoksi teille nuoret puuman metsästäjät - harmittomalla harrastuksella voi olla vaikutus siihen miten pystyt elämässäsi parisuhteita luomaan.

Mun mielestä puumailu on samaa kun huorissa käynti - ja sitä saavat vaapaasti harrasta kaikki jotka siitä nauttivat ja omatunto sen sallii. Harmittomalta tuntuvan touhun seuraukset voivat tosin olla arvaamattomia, mut sitähän elämä on. Se on hyvä että on vakituinen tyttöystävä. Parempihan se olisi, mutta eipä tule tavattua oman ikäisiä naisia, ne ovat vielä lukioissaan, minä töissä joka ikinen arkipäivä.

Ja mitä vonkaamiseen tulee, kaikki kumppanini ovat hakeutuneet minun luo, että vongata ei ole tarvinnut. Ymmärrän myös, että moni pitää metsästystä pahana ja holtittomana, mutta minusta pääasia on se, että molemmat nauttivat ja saavat haluamansa. Mä olen varmaankin sitten reliikkipuuma: Monet kokivat pariutumispaineita oman ikäisten kumppanien kanssa, mutta eivät olleet itse valmiita siihen.

Kaikkien kanssa olen jäänyt ystäväksi ja suhde on ollut syvästi tyydyttävä muutenkin kuin seksuaalisella tasolla. Ikäiseni miehet eivät kiinnosta minua, sillä huolimatta siitä mitä he sanovat, he kuitenkin haluavat parisuhdetta. Vai pitäisikö sanoa että he haluavat että 'huolto pelaa': Poimin mielelläni rusinat pullasta tässä elämäni vaiheessa, kymmenen vuoden päästä voi olla toisin Saan olla oma itseni, täysin eri tavoin kuin aikaisemmin parisuhteessa eläessäni, jolloin piti elää niinkuin minun ikäiseltäni naiselta odotettiin: Uskallan antautua elämälle pelkäämättä sitä, etten saakaan itse mitään vastalahjaksi, kuten nuorempana tein.

You only get what you give: En pitänyt lausesta "Vanhempien naisten kanssa suhde on puhtaammin seksuaalinen". Itse olen viidenkympin korvilla ja kyllä sitä nainen hakee muutakin kuin vain seksuaalista kanssakäymistä!!! Etsi mies sitten oman ikäisiään tai vanhempia, täytyy tällaisella miehellä olla kaikki ominaisuudet viimeisen päälle kunnossa. On oltava komea, itsevarma, sosiaalinen, hauska, puhelias, sanoinko jo äärimmäisen itsevarma? En ihmettele, jos jotkut asiansa osaavat nuoret miehet etsivät vanhempaa seuraa.

Joistain kommenteista päätellen jotkut ei ymmärrä että kaikki eivät koskaan halua muodosta parisuhdetta eivätkä varsinkaan mennä avioliitto- nimiseen hauta-arkkuun vaan etsivät ainoastaan seksiseuraa.

Ehkä se on sitten naisten taholta perisuomalaista junttikateutta paremmin säilyneitä ikätovereita kohtaan. Helpoiten seksiseuraa saa tosin ilotytöiltä. Sama se on maksaako suoraan seksistä vai tarjoaako drinkkejä tai yön hotellihuoneessa. Tarkoitushan on sama eli päästä mahdollimman helpolla sänkyyn. MrsdM "Poimin mielelläni rusinat pullasta tässä elämäni vaiheessa, kymmenen vuoden päästä voi olla toisin Tässä on ohje minun makuuni. Näillä, kun mennään, niin hyvä tulee.

vanhempi nainen etsii nuorta miestä nainen panee Tämä puumissa yleensäkin kiehtoo. Ei tule ainakaan kilpailua baarissa. Tämä noin vinkiksi muillekin puumanmetsästäjille jos sattuu eksymään nuorempaan seuraan. Viimeisen puolen vuoden aikana naisten tekemiä aloitteita itseään vähintään 10 vuotta nuoremmille alle vuotiaille miehille tehtiin ainoastaan muutamia satoja kappaleita. Olisitte nyt vastapainoksi haastatelleet jonkin rakastavan ikäeroparinkin. Jouduin nopeasti ottamaan talouspaperin ja yritin estää spermanoroja valumasta pitkin kylkiäni sohvalle. Ymmärrän myös, että moni pitää metsästystä pahana ja holtittomana, mutta minusta pääasia on se, että molemmat oulu treffit porno filmid ja saavat haluamansa.

Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä. Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään.

Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään. Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan.

Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti. Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä.

Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia. Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä.

Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen. Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi Haluaako vanhemmat naiset nuorempaa?

Haluaako vanhemmat naiset nuorempaa? Eli kiinostaako vanhmpia naisia Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Ei ehkä vielä tuossa iässä 35 , mutta luokkaa 45 iässä monet naiset haaveilevat, että heitä tulisi panemaan nuori mies, jotain väliltä Tämän myötä vanhempi nainen osannee suhtautua elämään ilolla, kuten myös nuorempaan miesseuraan: Vanhempi nainen osaa myös nauttia nuorten miesten huomiosta täysin rinnoin ilman suuria odotuksia yhteisestä tulevaisuudesta.

Naiskirjailija löysi nuoremman miehen: Vonkaaminen ei kuulu puumanaiselle! Vanhempi mies on ylivoimaisesti paras rakastaja! Puumabuumi miellyttää naisten lisäksi myös miehiä. Puumanainen — ja ylpeä siitä! Lue kirja-arvostelu Hiirestä Puumaksi -teoksesta: Puumanaisen ajatuksista on apua kaikille. Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti.

Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus.

Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä? Sai vanhemmiltaan härskin videon kymppikerhosta — tyttären twiitistä somehitti: Pitkään bulimiaa sairastanut nainen uskoo, että bulimia on oire jostain. Hän itse käsitteli ruoan avulla ahdistavia tunteitaan. Maukkaista kesäporkkanoista taiot hetkessä herkullisen alkuruoan tai grilliruoan lisukkeen.

Osaatko toimia, jos sinua lähestyy avustajakoira ilman omistajaa? Aihe nousi tapetille varoittavan tarinan myötä. Sinilevä voi tuottaa sellaisia myrkkyjä ja ihoa ärsyttäviä yhdisteitä, jotka aiheuttavat esimerkiksi ihottumaa, huulten kirvelyä, pahoinvointia, vatsavaivoja, silmä- ja korvatulehduksia, nuhaa, kuumetta ja päänsärkyä.

Silmämääräisesti sinilevän läsnäoloa voi epäillä vihreäksi värjäytyneestä vedestä, mutta arviointiin on myös yksi mökkioloihin soveltuva keino. Kuuluuko autostasi outoa, muovista rutinaa? Varo, autovaras saattaa vaania, jos tähän maailmalla kiertävään ilmiöön on uskomista. Pääkuvan video Poliisi löysi erikoisen laitteen rekan kojelaudasta Autovarkailla on uusi jekku hihassaan, jos tähän maailmalla leviävään videoon on uskomista. Tällä kertaa autosi yritetään varastaa tunkemalla.

Onko viikon seksiriennot hyvä jättää viikonlopulle, vai pitäisikö jaksaa lemmiskellä arkenakin? Kanadalaispoika otti yhteyttä poliisin vanhempien tarjoiltua hänelle illalliseksi salaattia. Puumailmiö rikkoo perinteistä parinhakukäsitystä, jonka mukaan miestä kiehtoo nuorempi nainen ja naista vanhempi mies. Joidenkin lähteiden mukaan ilmiö on levinnyt lähinnä länsimaihin, joissa elinolojen paranemisesta johtuen keski-ikäiset naiset näyttävät nuoremmilta ja seksuaalisesti vetävämmiltä kuin ennen.

Toinen syy puumailmiön yleistymiseen saattaa olla avioerojen kasvanut määrä. Ennen avioero ei ollut edes vaihtoehto, mutta nykyään noin joka toinen avioliitto päättyy eroon. Tästä on seurannut keski-ikäisten sinkkujen tarjonnan huima kasvu. Tavoitteena oli tutkia, ovatko reilusti itseään nuorempaa miestä etsivät naiset löytäneet tiensä myös E-kontakti. Vanhemmat naiset tekevät harvoin lähestymisiä. Puumia kuitenkin löytyy nettideitistäkin. Kipinä asian selvittämiseen syttyi, kun huomattiin, että E-kontakti.

Seurasi laajamittainen tutkimustyö, jossa selvitettiin naisten kiinnostusta nuorempiin miehiin heidän viestittelynsä kohteiden perusteella. Hienoisena ennakko-oletuksena oli, että nuorempaa miestä etsiviä naisia löytyisi reilusti, koska puumailmiö on niin tunnettu, mutta totuus olikin yllättävä.

3 Responses

  1. vanhempi nainen etsii nuorta miestä nainen panee says:

    -

  2. vanhempi nainen etsii nuorta miestä nainen panee says:

    -

  3. vanhempi nainen etsii nuorta miestä nainen panee says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *